Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Natasja Lee Dickinson & Bengaard i Lunden

28. juli 2018 @ 12:00 - 15:00

Gratis
Natasja Lee Dickinson på Stenlille Festival
Efter en veloverstået bryghus tour, rundt på de danske bryghuse, med afstikkere til Sverige og Skotland, er Natasja igen på farten.
På denne tour vil der i højere grad være fokus på hendes egne danske og engelske sange.Natasja Lee Dickinson & Bengaard er en duo med rødder i folk– og countrymusikken.
Natasja spiller og synger en slags dansk americana.
Hendes repertoire består af en skøn blanding
af hedes egne sange samt en række kendte folk– og
countrysange af f.eks. Dolly Parton, Loretta Lynn og Janis Joplin. Alt sammen serveret indlevende og med hendes store stemmekraft.
Mette-Lise Bengaard leverer et godt akkompagnement på cajon
og andre rytmeinstrumenter, og bidtager med harmonistemmer.

Natasja Lee Dickinson som for nyligt har afsluttet sin Bryghus tour, med en vellykket afsluttende koncert på Halsnæs bryghus.
Bryghus touren har trukket mange mennesker til de forskellige bryghuse, og set i bakspejlet og på tilbagemeldinger fra gæster og arrangører må den betegnes som en succes.

13 maj tog Natasja igen fat på en tour, som meget naturligt har fået titlen “sommer tour”, da den løber henover sommeren.
På touren vil Natasja i langt højere grad fokusere på sine egne danske og engelske sange, og der vil derfor på touren være skåret lidt ned på cover sangene.

4 maj modtog Natasja folkemusikprisen “Årets Helge” i Korsør Kulturhus.
I forbindelse med overrækkelsen skriver Korsør Kulturhus blandt andet følgende på deres Facebookside:

“Det blev folkemusiker og sangskriver Natasja Lee Dickinson fra Præstø, der blev den fjerde folk-musiker der løb med den eftertragtede ‘Årets Helge’ pris.
I en hjertelig varm, hyggelig, og ikke mindst humoristisk atmosfære, blev prisen overrakt af musiker Erik Grip til Natasja Lee Dickinson hvorefter publikum kunne nyde hendes mesterlige kunnen.
Natasja Lee Dickinson er dansk/engelsk og har en helt unik og karakteristisk stemme, som har nuancer der godt kunne minde lidt om Joan Baez, Loretta Lynn og Janis Joplin.”

Årets Helge er Natasja’s første pris på dansk dansk jord, men det kan nævnes at hun tidligere har modtaget priser i Texas som “Acoustic artist of the year 2015”, og “Songwriter of the year 2016” i forbindelse med hendes optrædener på en country music festival.

Foruden at være særdeles aktiv med koncerter, og private spillejobs, er Natasja for tiden i gang med at indspille en dansk sproget EP med 5 danske sange. Der er endnu ikke fastlagt en dato for udgivelsen, men mon ikke den udkommer henover sommeren.

Detaljer

Dato:
28. juli 2018
Tidspunkt:
12:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/194206864715813/

Sted

Lunden
Hovedgaden 40
Faxe Ladeplads, 4654 Danmark
+ Google Maps