Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Natasja Lee Dickinson på Café Vaabengaard

12. juli 2018 @ 17:00 - 18:00

Gratis
Natasja Lee Dickinson på Stenlille Festival

Det bliver en hyggelig sommer aften på Gilleleje havn, hvor Natasja byder på en times koncert med hendes egne danske og engelske sange.

Steen Vaabengaard har fødselsdag denne dag, så kom forbi og ønsk ham tillykke. 🙂

Natasja Lee Dickinson afsluttede hendes Bryghus tour, med en vellykket koncert på Halsnæs bryghus.
Bryghus touren har trukket mange mennesker til de forskellige bryghuse, og set i bakspejlet og på tilbagemeldinger fra gæster og arrangører må den betegnes som en succes.

13 maj tog Natasja igen fat på en tour, som meget naturligt har fået titlen “sommer tour”, da den løber henover sommeren.
På touren vil Natasja i langt højere grad fokusere på sine egne danske og engelske sange, og der vil derfor på touren være skåret lidt ned på cover sangene.

4 maj modtog Natasja folkemusikprisen “Årets Helge” i Korsør Kulturhus.

I forbindelse med overrækkelsen skriver Korsør Kulturhus blandt andet følgende på deres Facebookside:
“Det blev folkemusiker og sangskriver Natasja Lee Dickinson fra Præstø, der blev den fjerde folk-musiker der løb med den eftertragtede ‘Årets Helge’ pris.
I en hjertelig varm, hyggelig, og ikke mindst humoristisk atmosfære, blev prisen overrakt af musiker Erik Grip til Natasja Lee Dickinson hvorefter publikum kunne nyde hendes mesterlige kunnen.
Natasja Lee Dickinson er dansk/engelsk og har en helt unik og karakteristisk stemme, som har nuancer der godt kunne minde lidt om Joan Baez, Loretta Lynn og Janis Joplin.”

Årets Helge er Natasja’s første pris på dansk dansk jord, men det skal nævnes at hun tidligere har modtaget priser i Texas som “Acoustic artist of the year 2015”, og “Songwriter of the year 2016” i forbindelse med hendes optrædener på en country music festival.

Detaljer

Dato:
12. juli 2018
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2087007214848720/

Sted

Café Vaabengaard
Nordre Havnevej 7
Gilleleje, 3250 Danmark

Arrangør

Café Vaabengaard